martes, 6 de abril de 2010

Dos de cal...mucha arena

No hay manera...

Después de la mitja marató no he tenido demasiada suerte.
02/03 - 9 días después el primer entreno 13km a 5'00"
07/03 - Marxa dels Castells con mal de panxa,
12/03 - 13 km a 5'05 OK
14/03 - Trompada en Montserrat con la contusión de la costilla
21/03 - SIN poder ir la MARATÓ de MUNTANYA
30/03 - 18,5 kms a 5'10"...bien, pero mucho dolor de costillas después
03/04 - 15,6 kms a 4'55". Muy bien, pero nuevamente acabando con dolor
06/04 - He notificado mi BAJA para la fantástica cursa dels Matxos el 18.04

Así que estoy contento de haber podido mantener el ritmo en los dos entrenos en el camping, pero me he realizado que tengo que hacer reposo imperativamente durante 2 semanas para poder curarme de la costilla (NO me deja dormir).

A ver si en dos semanas podré correr sin dolor, y aun tendré 2 semanas para prepararme para la MARATÓ D'EMPÚRIES. Que vendré Sí o Sí !!

5 comentarios:

  1. "03/04 - 15,6 kms a 4'55"

    Ja et veig millor, però tens previst fer alguna tirada d'uns 30 km abans de la marató d'Empúries, o no ho veus del tot necessari i igualment la faràs SI o SI?

    Ànims i a recuperar-se bé!
    Xevi.

    ResponderEliminar
  2. Doncs...mai he fet cap tirada llarga. Em sembla que 20 kms ha sigut la tirada més llarga. De totes maneres, últimament no em costa gaire fer 10 milles, ja que vaig més tranquil.

    (Abans feia sempre el mateix circuit de 10,5 km, i sempre lo més ràpid possible. Sempre fent una carrera. Ara veig que això ha sigut un motiu per lesionar-me tant...)

    Ara no podré córrer com a mínim fins el dissabte dia 17, i llavors, si tot va bé, només tinc 2 setmanes abans de marató.
    Com a molt, faré:
    * 17.04 - 15 kms
    * 21.04 - 24 kms
    * 25.04 - 15 kms
    * 28.04 - 15 kms

    Com ja he dit, com a molt. Per a mi, ara, dues vegades a la setmana és el màxim i no cal més. Si faig una mitja de 5 entrenos al mes, això ja es un gran esforç.

    Moltes gràcies,
    Dennis.

    ResponderEliminar
  3. Dennis, com em passa a mi, o ens tranquem el peroné o no descansem, i això és molt dolent. Ja fas bé de parar una mica, total tu ho fas tot sense dedicar-li gaires hores a això tan peculiar que fem alguns de córrer entre setmana.

    Per cert em va desaparèixer el teu comentari, en fi, comencen ja les cróniques sobre el creuer al bloc.

    ResponderEliminar
  4. Dennis, una faixa (anatòmica)t'aniria bé per descansar de les costelles. Un cop em va passar una cosa semblant i em va anar de "muerte"!

    Cuida't!

    Ferran

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Ferran. De totes maneres, gairebé puc dormir sense dolor, el problema és que només em fa mal....CUANDO CORRO :-((

    No son las costillas por fuera, sino la parte de abajo (me da la sensación de que incluso puede ser la parte interior de las costillas). Quizás la misma grasa o abdominales han causado esta contusión.

    Es una tontería, pero ya son 4 semanas y media.

    El viernes haré un primer entreno, a ver como va. Llevo ya casi 2 semanas sin correr y no aguanto más. Además..tengo poco tiempo para prepararme a fondo para la maratón.

    ResponderEliminar