jueves, 13 de febrero de 2020

Contradicciones


Contradicciones:

El domingo día 2 acababa la maratón de manera penosa... pero el martes ya pude rodar a 5, y el jueves me veía hacer de liebre al Jorfer en las pistas de Cornellà con un
* 4000m a 4'13"   3'    * 3000m a 4'09"   2'   * 2000m a 4'05" + 3'57"

Nunca me había recuperado tan bien.
Me sentía mucho mejor que en todos los 4 meses anteriores...

Otra contradicción:
Me sobran 4 kilos, y llevo 18 días sin beber alcohol, solamente agua y un litro de té cada noche... y he bajado exactamente 100 gramos...

El 3 de Julio me toca hacer 162,6 kms con 10500 metros de desnivel positivo, y por tanto me apunté a la Ultra del Montseny el día 4 de Abril (80K). Toca empezar a hacer montaña a saco, pero no...
el amigo Jorfer me ha rogado que hiciera de liebre en la MARATÓ DE LES VIES VERDES el día 1 de Marzo. Adiós a la preparación de montaña!

Última contradicción (la que me sí me quita el sueño):
Acabé la marató de Tarragona en 3h41 ... y me toca hacer de liebre SUB 3h30...
Parece del todo incompatible.
Acabé la maratón con cierta tranquilidad... que seguro que me iban a quitar el peso de encima de hacer de liebre a un ritmo muy superior a mis posibilidades actuales.

Pero resulta que tampoco nadie se está dando codazos para hacer de liebre -totalmente gratis- a 120 kilómetros de Barcelona con todo el gasto que conlleva, tanto física como económicamente.
Y para una cursa con como máximo 200 corredores.

En resumidas cuentas, ni mi marca de 3h41 valió para auto-descalificarme.

Espero que los que me sigan los primeros kilómetros sean piadosos conmigo si tengo que retirarme en el km 30. Al menos, parece que del km 25 al 37 hay 150 metros de bajada...








4 comentarios:

  1. Ja, ja, ja, ... qui no tingui contradiccions en aquest món i especialment en el món de l'atletisme popular que tiri la primera pedra. Una mica o un molt de bogeria sempre va bé. Segur que pots amb tot i sinó mentrestant gaudeix i intenta passar-ho el millor possible.

    ResponderEliminar
  2. Però ja havies fet les Vies Verdes, oi? Controles els primers 19-20 kms, amb tendència a pujar, i la resta, ben bé és baixada, on pots "recuperar" algun temps si l'havies perdut abans. De fet, personalment no em compto el temps final com a marató.
    El problema el tindràs si algú pretèn que tu com a llebre la facis a pinyó fix...

    ResponderEliminar
  3. Ricard, Doncs... ja veurem!
    I si no puc, tampoc no crec que hi hagi tanta gent que defraudaré. Com a mínim podré córrer per un lloc bonic!

    Sí Luigi, l'any 2015. Vaig fer marca... amb 5 minuts de diferència. Crec que hi eres tu també... no segur que sí. Vam parlar abans de la cursa.
    I no va ser perquè faltava 500 metres, ni perquè es de baixada... vam tenir un vent de 80 km/h... a favor el 90% de la cursa. Si la cursa hagués sigut de St. Feliu de Guíxols a Girona pocs haurien arribat.

    Aquest any el problema pot ser la calor, però gaudirem com a mínim els primers 25 kms!
    Ens veurem allà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja m'agradaria, però no tinc fons. Amb una mica de sort, potser seré a Barcelona. Segur que a les Vies Verdes ho faràs molt bé!

      Eliminar