viernes, 4 de mayo de 2018

Marató de Berga 42k +3250m 17.06.2018




Ya tengo mis bambas Trail, las Bushido, y me he inscrito para la fantástica Maratón de Montaña de Berga, este año llamado Berga Trail, donde las estrenaré sobre un terreno más que apto.


42km y +3250m, así que la diversión está asegurado durante al menos 7 horas.

Curiosamente, a falta de 6 semanas hay tan solo 30 personas inscritas... miedo me da.
Cada vez más gente se apunta a unas pocas cursas y las demás se mueren de pena... y esta maratón se merece algo más, creo.

(Ahora he leído que la Núria-Queralt también cayó hace 2 años por falta de gente, como la Emmona, etc...)

¿Te animas, Piernas?







9 comentarios:

  1. Me la he mirado Dennis, el problema que es el mismo dia que la segunda prueba de las missionX3 la trail ulldeter. Conozco gran parte del recorrido y es muy guapo, a le vez que duro. No te preocupes que acabara apuntandose gente😜

    ResponderEliminar
  2. ahh, sí. Es cierto! Coincide el día!! Sí, supongo que algunos más se apuntarán!

    ResponderEliminar
  3. Hi ha massa curses. Molt per triar i remenar, preus molt alts, ... Aquesta és de les de sempre. Vaig córrer la primera edició que no era ni marató. Sortia i arribava a Rassos. Devia ser poc més que una mitja amb pujada a la famosa Gallina Pelada, amb nevada inclosa.

    ResponderEliminar
  4. Sí, però tot plegat una llàstima, doncs amb 14 controls, tants voluntaris, etc... acabarà perdent-se una altra gran cursa. Potser una errada d'ells va ser posar el temps màx per sota de les 9 hores, i per tant els "menys joves" i els "gruixuts" van abandonar aquesta marató per falta de temps. Jo vaig començar a l'any 2006 i ja era marató de Berga, crec que part del Skyrunner Series.

    ResponderEliminar
  5. A propòsit!! Si escrius ara és que has sobreviscut les 12h !!! :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí estic viu. Va ser fantàstic i amb ganes de tornar a la Serra de Picancel. Properament crònica al blog.

      Eliminar
  6. Aquest any volia tornar a Berga, per mi una de les millors maratons de muntanya, però el mateix dia a Tírvia es fa una altra Marató, la Ribalera, que puja al Pic de Salòria. Si en faig alguna, serà aquesta darrera!

    Tinc tants records a Berga, de les diferents edicions...

    Sobre el tema curses, crec que s'està desinflant. N'hi ha moltes i de caire molt diferent. Molta gent s'apunta a curses de "prestigi" amb inscripcions escandaloses, però que "vesteixen" més de cara a la galeria. Pur màrqueting. Malauradament, algunes curses que realment valen la pena s'estan enduent la pitjor part i van desapareixent. A veure com acaba tot plegat, però de moment la oferta és àmplia

    ResponderEliminar
  7. Sí Luigi, les maratons com les de Berga són de les que et donen moltes hores de bons records.
    I és una llàstima, que les bones curses -les més casolanes- vagin perdent contra les curses "professionals" que amb la seva maquinària de màrqueting poden permetre's el luxe de gastar molts diners... que després reben el doble.

    Volia tornar a fer la Núria-Queralt, la Ultra clàssica de Catalunya, i vaig llegir el relat de Luis Soler que deia que realment ja no valia la pena... per només un centenar de corredors.
    Lo mateix passarà amb Berga, amb la marató d'Empúries...
    Molt trist, tot plegat.

    També és cert que les curses de Klassmark, Salomon i Cia ho fan molt bé, amb molta bona organització i molt bones fotos.. Hauria de haver-hi per tot!!

    Sort a Tírvia, que si ja ho tens al cap.. segur que el repte es farà realitat, que ja ens coneixem, ehh -)

    ResponderEliminar
  8. i Luigi... ara he llegit que el primer va trigar (poc) més de 5 hores l'any passat... això vol dir que passaràs potser més de 8 hores per la muntanya!!!

    ResponderEliminar