viernes, 17 de febrero de 2023

Drive all night

 

Hace ya 7 años... pero como si fuera ayer!!

Estando con los "primos" en una casa Rural cerca de Ponts en el puente de la segunda Pascua, tuve que dejar a la familia por la tarde para ver a Bruce y (tras 4 horas de sueño plácido) hacer la cursa de Can Mercader.

Fue la primera y última vez que pude escuchar a "Drive all night" en directo...

Como dicen en las pelis malas... ya podía morir!!

No sé por qué, quizás porque sea ñoño, un sentimental, o simplemente por nostalgia, que siempre escuchaba esta canción cuando iba a los campeonatos en pista de 1500 metros... pero todavía tengo "gallina de piel" escuchando esta canción...


El 28 de Abril veré a Bruce Springsteen por última vez, y seguramente a los 73 años ya no será como cuando tenía 50 años... pero será un hito y un punto final!!

Cuando la música era eso... música!! No como ahora...

Cuando todavía las letras se imponían... y no solo el "autotune" o el ritmo reggaetón sin contenido.


Sí... me hago viejo!!  


5 comentarios:

  1. Tots ens fem vells, i escoltem la música que ens ha acompanyat al llarg de molts i molts anys i recordem els concerts als que vam anar de jove. De cop i volta comences a parlar de coses de fa 20, 30, 40 i fins i tot 50 anys. La música sempre és allà. Jo soc un Stonià. Però la meva llista de grups i música és gairebé inacabable. Al 1976 els Jethro Tull ja cantaven això https://www.youtube.com/watch?v=VcmJThaACHQ en una gira que els va portar a Badalona, a l'antic pavelló del Joventut.

    ResponderEliminar
  2. Per cert, de jove tenia uns amics que em deien Martin Barre, el guitarrista de Jethro Tull

    ResponderEliminar
  3. Doncs, sí, tens un aire, jajaja!! Mai havia sentit el nom de Jethro Tull (de fet, tenia 3 anys i molts dies quan van fer aquesta cançó) i menys de Martin Barre, però quin gust de sentir música de quan encara era música de debò.. sense "autotune", i amb lletres que importaven... i evidentment també amb moltes pastilles i alcohol (suposo).

    Estic content d'haver viscut la bona música dels anys 80 (potser més nyonya), però segur que m'hauria agradat molt més la música encara molt més original dels anys 70.

    ResponderEliminar
  4. Ojoo que los del Quevedo ese te queman a lo bonzo!!! A disfrutar en Abril!

    ResponderEliminar
  5. jajaja, perreando to' la nosje... No, no suelo comprar sus discos :-)

    ResponderEliminar